Aktiva tävlingsekipage

Breda Blickens Eelva,

Carina Tammilahti

LD Startklass SPH 1 TJH(PTRH) Cefeus Snabba Svea II

Svea är en Australian Kelpie, 8 år. Jag och Svea har provat på det mesta, men idag lägger vi mest tid på patrullhundsträning, sök och lydnad.

Mina mål för 2019 är att delta på Tjänstehunds DM, HV-Skallet och förhoppningsvis någon lydnadsstart.

Jenny Ökvist

Från fjäll till kust.

Trends I Am Harry, schäferhane i tonåren med allt vad det innebär. Tränar aktivt spår, specialsök och sök. Tävling står på schemat lite längre fram.

Mikaela Hjärtström

Tränar och tävlar med mina björnbröder:

RLD N Dandy Heart Armani Code "Coda", Pomeranian hane snart 4 år gammal. Tävlar och tränar rallylydnad och vårt mål under år 2019 är att även få titeln RLD F.

Yumigos Dreaming of Success "Kenai", Australian Shepherd hane just över 1 år gammal. Tränar just nu mycket spår, lydnad, rallylydnad och endel NW. Vårt mål under år 2019 är att ha tagit diplom i lydnad och uppflytt till lägreklass spår. Lyckas vi klämma in någon rallytävling också är det bonus!

Moa Lygren

Iveraxiz Adja, 4 år gammal schäfertik som både är patrullhund inom hemvärnet och uppflyttad till högre spår.

Sanna M Wallma

Ullhedens Äxit (Troy), Lydnadsklass 2, Spår lägre klass

Victoria Engström

Fozaso´s Menominee-Mmxi (Mira), Rallylydnad fortsättning, Lydnadsklass 1

Kalix Brukshundklubb är en klubb som är öppen för alla hundintresserade! Du är välkommen precis som du är, med den hund du har, och med dina egna, personliga ambitioner och mål.