Kalix BK's styrelse

Nathalie Festin

Nathalie heter jag, är 28 år gammal och är idag ordförande i Kalix BK. Jag är en vilsen värmlänning som hamnade i Kalix för snart 10 år sedan, här bor jag med min man, 2 katter och 2 hundar.

Den äldsta hunden är en 9-årig blandras tik som heter Maja, hon är en glad tjej som älskar att vara med överallt. Den yngre heter Qurt, han är strax över 1 år och är en schäfer från Polarmarkens. Planen är att han ska bli min första tävlings- och patrullhund. 

I min roll som ordförande vill jag arbeta för en levande och aktiv förening. Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor.

 

 

Moa Lygren

Vice ordförande

Jenny Ökvist

Jenny Ökvist, kassör i Kalix BK. Glad 30-taggare som bor i Nyborg och har tre hundar och en katt som valde att flytta in. 

Asco, pointer, lika snäll som pälsen är slät. Best, pointer, energi för 10.. Harry, schäfer, tonåring som håller på att upptäcka världen.

I min roll som master of coins i Kalix brukshundklubb är det viktigt att se till att klubben har en god ekonomi som gör att vi kan satsa på ex. utbildningar, temadagar och inköp som bidrar till ett aktivt klubbliv. 

En medlem kan vända sig till mig vid frågor rörande medlemskap, kursavgifter, anmälan till MH, studiecirklar .....

Om 3 år hoppas jag Kalix BK är en aktiv klubb där glädje, kamratskap och träningsiver lyser som en ledstjärna. 

Fun fact; döpte min pointer till Best då han skulle bli bäst, men han blev istället en best...

Annalena Andersson

Sekreterare

Carina Tammilahti

Carina Tammilahti, Ledamot, bor på Seskarö med mina 2 Australian Kelpies, Svea och Gnista, samt Parson Russel terriern Igsy. Svea är patrullhund i Hemvärnet. Utöver det håller vi på med sök, spår och lydnad. Svea är en hund med hjärtat på rätta stället. Hon gör alltid sitt bästa och hon är otroligt snäll.

Gnista är Sveas arvtagerska. Förhoppningsvis kommer även hon att bli patrullhund i Hemvärnet och målet är att tävla i både bruks och lydnad. Igsy är flockens maskot.

I min roll som vice ordförande inom Kalix Brukshundklubb är mitt mål att tillsammans med övriga styrelsemedlemmar utveckla klubben. Att ha kul med sin hund, utbildningar och aktiviteter är det jag brinner för.

Som medlem kan du kontakta mig när det gäller frågor om Patrullhund/Tjänstehund.

Om 3 år är Kalix BK en klubb med många aktiva. Tillsammans är vi starka!

Anna Grunditz

Suppleant

Greta Sköld

Suppleant