Kalix BK's styrelse

Nathalie Festin

Nathalie heter jag, är 28 år gammal och är idag ordförande i Kalix BK. Jag är en vilsen värmlänning som hamnade i Kalix för snart 10 år sedan, här bor jag med min man, 2 katter och 2 hundar.

Den äldsta hunden är en 9-årig blandras tik som heter Maja, hon är en glad tjej som älskar att vara med överallt. Den yngre heter Qurt, han är strax över 1 år och är en schäfer från Polarmarkens. Planen är att han ska bli min första tävlings- och patrullhund. 

I min roll som ordförande vill jag arbeta för en levande och aktiv förening. Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor.

 

 

Mikaela Hjärtström

Mikaela heter jag, är 25 år gammal och i dagsläget så är jag sekreterare i Kalix BK. Jag är född och uppvuxen större delen av mitt liv i Kalix och har genom åren spenderat mycket tid på vår klubb.

Jag har två hundar, en Australian Shepherd på 1 år och en Pomeranian som är 4 år. En härlig kombination olika storlekar! Vi tränar både spår, lydnad, rally, agility och NW. Vi har några mål satta för det kommande tävlingsåret och hoppas innerligt att vi når dessa.

Mitt mål i min roll som sekreterare inom vår klubb är att arbeta mot en strukturerad, aktiv och synlig brukshundklubb i Norrbotten. Inom de närmaste åren så hoppas jag att vi har ökat i antal medlemmar och hittat fler funktionärer för att kunna hålla mer tävlingar.

Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor. Alltid kul att prata hund och att prata utveckling!

 

Jenny Ökvist

Jenny Ökvist, kassör i Kalix BK. Glad 30-taggare som bor i Nyborg och har tre hundar och en katt som valde att flytta in. 

Asco, pointer, lika snäll som pälsen är slät. Best, pointer, energi för 10.. Harry, schäfer, tonåring som håller på att upptäcka världen.

I min roll som master of coins i Kalix brukshundklubb är det viktigt att se till att klubben har en god ekonomi som gör att vi kan satsa på ex. utbildningar, temadagar och inköp som bidrar till ett aktivt klubbliv. 

En medlem kan vända sig till mig vid frågor rörande medlemskap, kursavgifter, anmälan till MH, studiecirklar .....

Om 3 år hoppas jag Kalix BK är en aktiv klubb där glädje, kamratskap och träningsiver lyser som en ledstjärna. 

Fun fact; döpte min pointer till Best då han skulle bli bäst, men han blev istället en best...

Carina Tammilahti

Carina Tammilahti, Vice Ordförande, bor på Seskarö med mina 2 Australian Kelpies, Svea och Gnista, samt Parson Russel terriern Igsy. Svea är patrullhund i Hemvärnet. Utöver det håller vi på med sök, spår och lydnad. Svea är en hund med hjärtat på rätta stället. Hon gör alltid sitt bästa och hon är otroligt snäll.

Gnista är Sveas arvtagerska. Förhoppningsvis kommer även hon att bli patrullhund i Hemvärnet och målet är att tävla i både bruks och lydnad. Igsy är flockens maskot.

I min roll som vice ordförande inom Kalix Brukshundklubb är mitt mål att tillsammans med övriga styrelsemedlemmar utveckla klubben. Att ha kul med sin hund, utbildningar och aktiviteter är det jag brinner för.

Som medlem kan du kontakta mig när det gäller frågor om Patrullhund/Tjänstehund.

Om 3 år är Kalix BK en klubb med många aktiva. Tillsammans är vi starka!

Hanna Samuelsson

Hanna Samuelsson heter jag och bor i Kalix. Min roll i Kalix brukshundsklubb är 1a ledamot. Är 26 år gammal och har tre hundar. En schäfer blandis vid namn Neo som snart är 7 år, schäfern Dino som är 4 år och sen har vi Fliza som är en malinois på 10 månader. Jag tränar mest inom bruks och har valt att fokusera på söket, skyddet och lydnaden just nu.

 

Greta Sköld

Suppleant

Anna Grunditz

Suppleant

Moa Lygren

Suppleant